• nyheter-3

Nyheter

Tre-plast kompositt (WPC)er et komposittmateriale laget av plast som matrise og tre som fyllstoff, de mest kritiske områdene for valg av tilsetningsstoffer forWPC-erer koblingsmidler, smøremidler og fargestoffer, med kjemiske skummidler og biocider ikke langt bak.

Som oftest,WPC-erkan bruke standard smøremidler for polyolefiner og PVC, som etylen-bis-stearamid, sinkstearat, parafinvoks og oksidert PE.

Hvorfor ersmøremidlerbrukt?
Smøremidlerbrukes i produksjon av treplastkompositter for å forbedre behandlingen og øke produksjonen.Ekstruderingen av treplastkomposittmaterialer kan være langsom og energikrevende på grunn av materialets tørre natur.Dette kan føre til ineffektive prosesser, sløsing med energi og økt slitasje på maskineri.

SILIKE SILIMER 5332som en romanbehandle smøremiddel,bringer nyskapende kraft for å overbevise WPC-ene dine.egnet for HDPE, PP, PVC og andre treplastkompositter, mye brukt i hjem, konstruksjon, dekorasjon, bil og transport.

WPC-11.2_副本

 

 

SILIKE SILIMER 5332kan inkorporeres direkte i komposittmaterialer under ekstrudering, slik at følgende fordeler kan sees:

1) Forbedre behandlingen, reduser ekstrudermomentet;
2) Reduser intern og ekstern friksjon, reduser energiforbruk og øke produksjonskapasiteten;
3) Har god kompatibilitet med trepulver, påvirker ikke kreftene mellom molekylene i treplasten
kompositt og opprettholder de mekaniske egenskapene til selve underlaget;
4) Forbedre hydrofobe egenskaper, reduser vannabsorpsjon;
5) Ingen blomstrende, langsiktig glatthet;
6) Overlegen overflatefinish...


  • Innleggstid: Nov-02-2022