• nyheter-3

Nyheter

Innovativt trePlastic Composite Solutions: Smøremidler i WPC

Treplastkompositt (WPC) er et komposittmateriale laget av plast som matrise og tre som fyllstoff. I WPC-produksjon og prosessering er de mest kritiske områdene for valg av tilsetningsstoffer for WPC-er koblingsmidler, smøremidler og fargestoffer, med kjemiske skummidler og biocider ikke langt bak.

Vanligvis forbedrer tilsetningen av treplastsmøremidler bearbeidbarheten til treplastmaterialer, reduserer friksjonskoeffisienten, forhindrer termisk nedbrytning og nedbrytning og forbedrer overflatekvaliteten til produktet.Disse effektene gjør tre-plastproduktene mer stabile og effektive under produksjon og bruk.Men det finnes mange typer treplastsmøremidler på markedet i dag, hvordan skal vi velge?

Vanlige typer smøremidler i WPC-produksjon:

1. Polyetylenvoks (PE-voks) smøremiddel:

Fordel: Den har gode smøreegenskaper og effekten av å redusere friksjonskoeffisienten, og kan forbedre bearbeidingsytelsen og overflatefinishen til treplastmaterialer.

Ulemper: lett å smelte under høy temperatur, ikke egnet for høytemperaturmiljø.

2. Polyetylenoksid (POE) smøremiddel:

Fordeler: utmerket lavtemperaturytelse og smøreeffekt, kan forbedre bearbeidingsytelsen til tre-plastmaterialer, forbedre støpeeffektiviteten.

Ulemper: lett å absorbere fuktighet, ikke egnet for miljø med høy luftfuktighet ved produksjon av treplast.

3. Polymer smøremiddel:

Fordeler: bedre temperaturmotstand, kan opprettholde en mer stabil smøreeffekt i høytemperaturmiljøer, forbedret bearbeidingsytelsen til tre-plastmaterialer.

Ulemper: høy pris, relativt høye brukskostnader.

4. Silikon smøremiddel:

Fordeler: utmerket temperaturmotstand og god smøreeffekt, kan redusere overflatespenningen og viskositeten til treplastmaterialer, øke materialets flytbarhet og redusere friksjonskoeffisienten.

Ulemper: noen tre-plastmaterialer vil ha kompatibilitetsproblemer, og må velge riktig silikonsmøremiddel i henhold til de spesifikke omstendighetene.

5. Sammensatte smøremidler:

Fordeler: kompositt av forskjellige typer smøremidler, kan integreres for å spille sine respektive fordeler og forbedre bearbeidingsytelsen og overflatekvaliteten til tre-plastmaterialer.

Ulemper: design av sammensatt smøremiddelformel og feilsøking er relativt komplekse, og må justeres i henhold til spesifikke krav.

Ulike typer tre-plast smøremidler har sine egne fordeler og ulemper, det spesifikke valget bør være basert på produksjonskrav, materialegenskaper og kostnader, og andre aspekter av omfattende vurdering.

Innovative tre-plast komposittløsninger:SILIKE smøremidlerRedefinering av WPC-løsninger:

For å løse vanskelighetene med å behandle tre-plastkompositter, har SILIKE utviklet en serie medhøyeffektive smøremidler for tre-plastkompositter (WPC)

副本_副本_1.中__2023-09-26+16_13_24

Smøremiddeladditiv (behandlingshjelpemidler) for WPC, SILIKE SILIMER 5400, er spesielt utviklet for prosessering og produksjon av PE og PP WPC (treplastmaterialer) som WPC terrassebord, WPC gjerder, og andre WPC kompositter osv. En liten dose av detteSILIMER 5400 SmøremiddelAdditiv kan forbedre prosesseringsegenskapene og overflatekvaliteten betydelig, inkludert reduksjon av COF, lavere ekstrudermoment, høyere ekstruderingslinjehastighet, holdbar ripe- og slitestyrke og utmerket overflatefinish med god håndfølelse.

Kjernekomponenten i detteWPCs smøremiddeler modifisert polysiloksan, som inneholder polare aktive grupper, utmerket kompatibilitet med harpiks og trepulver, i prosessen med bearbeiding og produksjon kan forbedre spredningen av trepulver, påvirker ikke kompatibilitetseffekten til kompatibilisatorer i systemet, kan effektivt forbedre de mekaniske egenskapene av produktet.

Silike Technology har vært forpliktet til å tilby enkle, tidsbesparende og pengebesparende one-stop-løsninger og innkjøpstjenester for WPC-produsenter, et alternativ til Struktol Tpw-serien -WPCs additiv.

Kast det gamlebehandling smøremiddel WPCs additiv, her må du viteProdusent av prosesssmøremiddel WPCs additiv!


Innleggstid: 26. september 2023