• nyheter-3

Nyheter

Hvordan løse behandlingsvanskene til flammehemmere?

Flammehemmere har en veldig stor markedsstørrelse globalt og er mye brukt i bransjer som konstruksjon, bil, elektronikk, romfart osv. Ifølge markedsundersøkelsesrapporten har flammehemmermarkedet opprettholdt en god veksttrend de siste årene.

I produksjonsprosessen av flammehemmere møter imidlertid følgende behandlingsvansker ofte:

Dårlig spredning: Flammehemmere finnes vanligvis i form av partikler eller pulver og har høy tetthet og egenvekt, noe som gjør det vanskelig å bli jevnt fordelt i grunnmaterialet under bearbeiding.Dårlig spredning vil føre til ujevn fordeling av flammehemmeren i materialet, noe som påvirker den flammehemmende effekten.

Dårlig termisk stabilitet: Noen flammehemmere brytes ned ved høye temperaturer eller når de utsettes for høye temperaturer over lengre tid, mister sin flammehemmende effekt og produserer til og med skadelige stoffer.Derfor er det nødvendig å kontrollere oppvarmingstemperaturen og behandlingstiden under behandlingen for å sikre den termiske stabiliteten til flammehemmere.

Kompatibilitetsproblemer: Det kan være kompatibilitetsproblemer mellom flammehemmeren og basismaterialet, dvs. at affiniteten mellom de to er ikke sterk nok til å kombineres effektivt.Dette vil føre til dårlig spredning av flammehemmende middel og utilfredsstillende flammehemmende ytelse.

Påvirkning på materialegenskaper: Tilsetning av for mye flammehemmende middel kan føre til en reduksjon i materialets mekaniske og elektriske egenskaper, og til og med forårsake sprøhet og deformasjon av materialet.Derfor er det nødvendig å rimelig kontrollere mengden av tilsetningsstoff i henhold til det spesifikke materialet og egenskapene til flammehemmeren i prosessen.

6286df0a4b5c1

For å overvinne disse maskineringsvanskene kan følgende tiltak tas:

Valg av egnet behandlingsmetode: I henhold til det spesifikke materialet og flammehemmende egenskaper, velg egnet behandlingsmetode, for eksempel ekstrudering, sprøytestøping, kompresjonsstøping og så videre.Ulike behandlingsmetoder har forskjellige effekter på spredning, kompatibilitet og termisk stabilitet av flammehemmere.

Kontroller mengden tilsetningsstoff: Kontroller med rimelighet mengden flammehemmende middel som tilsettes, for å unngå overdreven bruk av flammehemmere som fører til en nedgang i ytelsen til materialet.

Optimaliser spredningsevnen til flammehemmere: Bruk av dispergeringsmidler eller overflatemodifiserende midler kan forbedre spredningsevnen til flammehemmere og øke deres homogenitet i materialet.

Valg av egnede flammehemmere: I henhold til de spesifikke brukskravene, velg egnede flammehemmere, ta hensyn til faktorer som deres termiske stabilitet, kompatibilitet og dispergerbarhet.

SILIKE Hyperdispergeringsmidler – Spesielt utviklet for spredning av flammehemmere.Denne serien av produkter er egnet for vanlige termoplastiske harpikser, TPE, TPU og andre termoplastiske elastomerer.I tillegg til flammehemmere er denne serien også egnet for masterbatcher eller høykonsentrerte forhåndsdispergerte materialer.

  • God maskinsmøring
  • Forbedret behandlingseffektivitet
  • Forbedret kompatibilitet mellom pulver og underlag
  • Ingen nedbør, forbedrer overflateglattheten
  • Forbedret spredning av flammehemmende pulver, synergistisk flammehemming


Innleggstid: 26. september 2023