• nyheter-3

Nyheter

TPR-såle er en ny type termoplastisk gummi blandet med SBS som basismateriale, som er miljøvennlig og ikke trenger vulkanisering, enkel bearbeiding eller sprøytestøping etter oppvarming.TPR-såle har egenskapene til liten egenvekt, lett skomateriale, god elastisitet, lett å fargelegge, god pusteevne, høy styrke osv. TPR-såler brukes ofte i skinnsko, barnesportssko, motesko osv. TPR-såler har både ytelsen til gummi og egenskapene til elastomer, men gummisåler er mer slitesterke enn TPR-såler.

For å økeslitestyrke på TPR-såler, kan følgende tiltak tas:

1.Velg høykvalitets TPR-materialer: velg TPR-materialer med god slitesterk ytelse, for eksempel TPR-materialer med høy hardhet, som kan øke sålens slitesterke ytelse.

2. Legge til forsterkende middel: Tilsetning av en passende mengde forsterkende middel, som cellulose, glassfiber, etc., i TPR-materiale kan øke hardheten og styrken til sålen og forbedre den slitesterke ytelsen.

3.Justering av den strukturelle utformingen av sålen: optimalisering av den strukturelle utformingen av sålen, øke tykkelsen og heve sålens tekstur kan effektivt forbedre sålens slitestyrke.

4.Forbedre produksjonsprosessen: Optimaliser skoproduksjonsprosessen for å sikre kompaktheten og ensartetheten til TPR-sålene, og unngå at det finnes hulrom, bobler og andre defekter, for å forbedre slitestyrken.

5. Legge til enslitasjebestandig middel for skosåler: Ved å legge til et spesielt slitebestandig middel for skosåler tilforbedre den slitesterke ytelsen til skosåler, kan det forlenge levetiden til skosåler.

鞋材

SILIKE Anti-abrasion masterbatch ( Anti-slitemiddel ) NM-1Yer en pelletisert formulering med 50 % UHMW siloksanpolymer dispergert i SBS.Den er spesielt utviklet for SBS eller SBS-kompatible harpikssystemer for å forbedre de endelige elementenes slitestyrke og redusere slitasjeverdien i termoplasten.

Dette produktet er egnet for TPR-såler, TR-såler, TPR-blandinger, annen SBS-kompatibel plast, etc.

Sammenlignet med konvensjonelle silikon-/siloksantilsetningsstoffer med lavere molekylvekt, som silikonolje, silikonvæsker eller andre typer slitetilsetningsstoffer,SILIKE Anti-abrasion Masterbatch NM-1Yforventes å gi en mye bedre slitestyrke uten påvirkning på hardhet og farge.

En liten mengdeSILIKE Anti-abrasion Masterbatch NM-1Ykan forbedre prosesseringsflyten til harpiksen, forbedre ytelsen til fylling og avstøpning av formen, redusere ekstruderens dreiemoment, forbedre den interne og eksterne smøreytelsen, forbedre overflateytelsen til produktene og gi produktene bedre slitestyrke og ripebestandighet.Samtidig har dette produktet ingen innvirkning på hardheten og fargen på produktene, er grønt og miljøvennlig, og egner seg for DIN, ASTM, NBS, AKRON, SATRA og GB sliteprøver.

Som en gren av serien av silikontilsetningsstofferAnti-slitasje Masterbatch NM-serienfokuserer spesielt på å forstørre dens slitestyrke, bortsett fra de generelle egenskapene til silikontilsetningsstoffer, og forbedrer i stor grad den slitebestandige evnen til skosåleblandinger.

Hvis du har et problem med å forbedre slitestyrken til dine TPR-såler, vennligst kontakt SILIKE og vi vil gjerne gi deg en løsning.


Innleggstid: 17. november 2023