• nyheter-3

Nyheter

For å sikre at produktene vi produserer er kompatible og trygge, følger SILIKEs forsknings- og utviklingsteam nøye med på det stadig skiftende regulatoriske miljøet og lover og forskrifter, og holder alltid bærekraftig og miljøvennlig drift.

Per- og polyfluoralkyl-stoffer, bedre kjent som PFAS, har gjort verdensomspennende nyheter ettersom mer blir lært om de potensielle langsiktige effektene av disse stoffene og regulerende organer utvikler lovgivning for å regulere dem.I denne artikkelen dekker vi alt du trenger å vite om PFAS, deres bruksområder og SILIKES innsats for å utviklePFAS-frie PPA Polymer Processing Aids-løsninger.

Hva er PFAS?

PFAS er et veldig bredt begrep som omfatter tusenvis av kjemikalier.PFAS er mye brukt i alt fra husholdningsrengjøringsprodukter til matemballasje og kjemiske produksjonsanlegg.PFAS brytes ikke lett ned og kan absorberes av mennesker og dyr via mat eller vannkilder.Tidlige studier indikerer at visse PFAS kan påvirke menneskers helse negativt ved å øke risikoen for reproduktive problemer, visse kreftformer og utviklingsforsinkelser, for å nevne noen.Ytterligere forskning er nødvendig før eksperter forstår eksponeringsnivåene som disse risikoene øker ved.

石化

Hva er PFAS-regelverket i EU?

Den 7. februar 2023 publiserte European Chemicals Agency (ECHA) REACH-begrensningsforslaget for perfluorerte og polyfluoralkylstoffer (PFAS) sendt inn av Danmark, Tyskland, Nederland, Norge og Sverige.Den foreslåtte restriksjonen inneholder det største antallet PFAS-stoffer som noen gang er sendt inn (10 000 stoffer).Når begrensningslovforslaget trer i kraft, antas det at det vil ha en alvorlig innvirkning på hele den kjemiske industrien og oppstrøms og nedstrøms forsyningskjeden.I mellomtiden foreslår SGS at bedrifter innen blekk, belegg, kjemikalier, emballasje, metall/ikke-metallbelegg og andre industrier bør lage passende kontrollstrategier på forhånd.

Hvilken innsats gjør SILIKE for å løse fluorforbudet?

Globalt er PFAS mye brukt i mange industri- og forbrukerprodukter, men den potensielle risikoen for miljøet og menneskers helse har vakt stor oppmerksomhet.Med European Chemicals Agency (ECHA) som offentliggjorde utkastet til PFAS-begrensning i 2023, har SILIKE FoU-teamet reagert på tidens trend og investert mye energi i å bruke de siste teknologiske midlene og innovativ tenkning for å lykkes med å utviklePFAS-frie polymerprosesseringshjelpemidler (PPA), som gir et positivt bidrag til miljøvern og bærekraftig utvikling.Samtidig som den sikrer prosessytelsen og kvaliteten på materialene, unngår den miljø- og helserisikoen som tradisjonelle PFAS-forbindelser kan medføre.SILIKEs PFAS-frie polymerprosesseringshjelpemidler (PPA)ikke bare overholde utkastet til PFAS-begrensninger som er offentliggjort av ECHA, men gir også et trygt og pålitelig alternativ til våre kunder.

Hvilken effekt har fjerning av PFAS påPPA-polymerprosesseringshjelpemidleropptreden?

For å validere den utmerkede ytelsen tilPFAS-frie polymerprosesseringshjelpemidler (PPA), SILIEK R&D-teamet har utført omfattende forskning og testing.I mange tilfeller,SILIKEs fluorfrie PPAerga samme eller bedre ytelse enn konvensjonelle PPA-er av fluorert polymer, spesielt på områder som smøreytelse og slitasjebeskyttelse.

Test data forSILIKEs fluorfrie PPAer:

· Ytelse ved oppbygging av formen (tillegg: 1 %)

MedFluorfri PPAfra Chengdu SILIKE ble oppbyggingen av formen betydelig redusert.

ppa新闻1

·Sample overflatesammenligning: ekstruderingshastighet ved 2mm/s (tillegg: 2%)

Prøve medFluorfri PPAfra Chengdu SILIKE har en bedre overflate og smeltebrudd betydelig forbedret

 ppa新闻2

·Sammenligning av dreiemoment over fluorfritt prosesseringshjelpemiddel ved PE-ekstrudering (Tillegg: 1 %)

Prøve medSILIKE fluorfri PPA SILIMER9301, fikk en raskere starttid og en mer åpenbar reduksjon på ekstruderingsmomentet.

 图片3

· Sammenligningsdiagram for kritisk skjærhastighet (tillegg: 2 %)

MedSILIKE fluorfri PPA, økte skjærhastigheten betydelig samt en høyere ekstruderingshastighet og en bedre produktkvalitet.

图片4

Frigjøring fra PFAS: forme en bærekraftig morgendag medSILIKE fluorfrie polymerbehandlingshjelpemidler.

SILIKEs forpliktelse til bærekraft driver oss til å bryte fri fra fluor, og tilbyr innovative løsninger som former en bærekraftig morgendag. Dataene ovenfor representerer de virkelige testresultatene til SILIKE.For dypere innsikt i applikasjonsdetaljene våre og hvordan SILIKE-løsninger kan heve behandlingsytelsen din samtidig som de sikrer samsvar med regulatoriske standarder, ta gjerne kontakt

Contact us at Tel: +86-28-83625089 or +86-15108280799, or reach out via email: amy.wang@silike.cn.

Utforsk mer omSILIKEs PFAS-frie polymerbehandlingshjelpemidlerog hvordan de redefinerer fortreffelighet innen bærekraftig polymerbearbeiding på nettstedet vårt:www.siliketech.com.


Innleggstid: 23. februar 2024